• од 8 месеци

HiPP Шпагети со домати и моцарела

Артикал бр.: AL6400-01-U
HiPP Шпагети со домати и моцарела
  • 220 гр.
  • со ниска содржина на сол – соодветна за возраста на бебето
  • со ситни парчиња – за да се научи детето да џвака
  • без додадени ароми и згуснувачки агенси
  • содржи Глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана