• од 8 месеци

HiPP Тестенини со кремаст зеленчук

Артикал бр.: AL6403-U
HiPP Тестенини со кремаст зеленчук
  • 220 гр.
  • без додадена сол
  • со состојки готвени на пареа
  • со ситни парчиња – за да се научи детето да џвака
  • без додадени ароми и згуснувачки агенси
  • содржи Глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана