Мени

Овошје и јогурт

HiPP производите Овошје и јогурт нудат уникатно вкусно искуство. Доаѓаат во два слоја како Овошен дует. Со секоја порција Вашето дете добива лесно сварлив јогурт и важен калциум. 

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана