Мени
  • from the 7th month on

Јогурт и овошје

Артикал бр.: AL5475-01
  • 160 гр.
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана