Мени
  • from the 4th month on
  • from the 6th month on

Овошје и Житарки

Млечните формули, бебешките оброци, и млечните каши го снабдуваат Вашето бебе со доволно протеини. За оброци за дохрана во попладневните часови, Истражувачкиот институт за исхрана на деца препорачува оброци со помалку протеини. 

HiPP-овите Овошје и Житарки се идеални: благи овошја и фини житарки ги прават лесни за дигестија. Немаат додаден шеќер, содржат само природен шеќер од овошјето.

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана