• од 4 месеци

HiPP Јаболка и праска со ориз

Артикал бр.: AL4703-01
HiPP Јаболка и праска со ориз
  • 190 гр.
  • Без додаден шеќер (содржи само природни шеќери)
  • без конзерванси
  • без додадени бои и ароми
  • без глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана