Мени
  • from the 4th month on

HiPP Јаболко и банана

Артикал бр.: AL4710-01
  • 190 гр.
  • Без додаден шеќер (содржи само природни шеќери)
  • без конзерванси
  • без додадени бои и ароми
  • содржи глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана