• од 6 месеци

HiPP Интегрални житарици со круша

Артикал бр.: AL4723-01-U
HiPP Интегрални житарици со круша
  • 190 гр.
  • Без додаден шеќер (содржи само природни шеќери)
  • без конзерванси
  • без додадени бои и ароми
  • содржи глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана