• од 6 месеци

HiPP модра слива и круша со интегрални житарици

Артикал бр.: 4815
HiPP модра слива и круша со интегрални житарици
  • 190 гр
  • Без додаден шеќер (содржи само природни шеќери)
  • Без конзерванси
  • Без додадени бои и ароми
  • Содржи глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана