• 4+ месеци

Овошје во тегла

- без додаден шеќер -

Овошјето одбрано за HiPP оброците поминува строги и прецизни контроли на квалитет. Користиме посебно, ниско-кисело, благо овошје кое имало доволно време да созрее и дa го развие полниот, овошен вкус на природен начин-без додадени ароми или шеќер.

Овошјето е неопходен извор на витамини, минерали и елементи во трагови за исхраната на бебињата. Овошјето на HiPP е богато со витамин C кој помага за засилување на одбраната на телото на децата.
Траги од фино сомелен органски оризов гриз, ги прави благите овошја уште полесно сварливи за Вашето бебе. 

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана