• 4+ месеци

HiPP Јаболко со шумско овошје

Артикал бр.: AL4203
HiPP Јаболко со шумско овошје
  • 125 гр
  • Богата со витамин Ц
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Без Глутен
  • Без додадени млечни производи
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои и средства за згуснување

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана