• 4+ месеци

HiPP Банана, круша и манго

Артикал бр.: AL4236
HiPP Банана, круша и манго
  • 125 гр
  • Без додаден шеќер – содржи природно присутен шеќер
  • Без глутен
  • Без додадени млечни производи
  • Без додадени ароми, бои, конзерванси и средства за згуснување

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана