Мени
  • from 4 months (after the 4th month)

HiPP Слива и јаболко

Артикал бр.: AL4204-01
  • 125 гр
  • Богата со витамин Ц
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Без Глутен
  • Без додадени млечни производи
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои и средства за згуснување

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана