Мени
  • 4+ месеци

HiPP Сливи

Артикал бр.: AL4253-01
HiPP Сливи
  • 125 гр
  • Богата со витамин Ц
  • Без Глутен
  • Без додадени млечни производи
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои и средства за згуснување

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана