Мени
  • from 4 months (after the 4th month)

Јаболко, ананас и банана

Артикал бр.: AL8010
  • 200 мл
  • Богат со витамин Ц
  • 100% овошје
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Без Глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана