• 4+ месеци

HiPP Јаболко, ананас и банана

Артикал бр.: AL8015
HiPP Јаболко, ананас и банана
  • 200 мл
  • Богат со витамин Ц
  • 100% овошје
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Без Глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана