Мени
  • 4+ месеци

HiPP Јаболко и црвени плодови

Артикал бр.: AL8003
HiPP Јаболко и црвени плодови
  • 200 мл
  • Богат со витамин Ц
  • 100% овошје
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Без Глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана