• 4+ месеци

HiPP Јаболко и морков

Артикал бр.: AL8040
HiPP Јаболко и морков
  • 200 мл
  • Богат со витамин Ц
  • 100% овошје и зеленчук
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Извор на Бета Каротен
  • Без Глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана