Мени
  • from birth on
  • from the 4th month on

Чаеви

Симболот среќен заб за HiPP чаеви.
Чајот од коморач во кесички, екстракт чаевите „Чај од лековити билки„ и „Чај од коморач“ се тестирани за не-штетност врз забите. И безбедноста е потврдена во научно испитување. 

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана