HiPP Екстракт чај од коморач

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Детали
  • екстракт од 100% органски коморач
  • Во практични единечни дози за брза и едноставна подготовка
  • Без додаден шеќер
  • Пријател на забите
  • Возраст: од првата недела
содржи 15 x 0,36 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, На пладне, Попладне, Навечер, Помеѓу оброци

Артикал бр.: AL3644-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Екстракт чај од коморач

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија