• oд раѓање

HiPP Екстракт чај од коморач

Артикал бр.: AL3644
HiPP Екстракт чај од коморач
  • 15 x 0,36 гр.
  • 100% екстракт од коморач
  • Во практични дози за брза и едноставна подготовка
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Пријател на забите
  • Возраст: од првата недела

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана