Мени
  • from birth on

HiPP Екстракт чај од лековити билки

Артикал бр.: 3643
  • 15 x 0,36 гр.
  • Од коморач, анасон и ким
  • Во практични дози за брза и едноставна подготовка
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Пријател на забите
  • Возраст: од првата недела

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана