HiPP Органски чај од коморач

  Артикал бр.: 3600-02
  HiPP Органски чај од коморач
  • 20 x 1,5 гр.
  • Во практични филтер кесички, посебно спаковани
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Сладок и лесно сварлив
  • Коморачот од секогаш се користи во исхраната на децата
  • Без Глутен
  • Без додадени ароми
  • Пријател на забите
  • Возраст: од првата недела

  Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

  Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

  Останати производи од оваа категорија:

  Пребарување на производи за Дополнителна исхрана