• од 4 месеци

HiPP Органски овошен чај

Артикал бр.: 3620-02
HiPP Органски овошен чај
  • 20 x 2 гр.
  • Во практични филтер кесички, посебно спаковани
  • Без додаден шеќер-содржи природно присутен шеќер
  • Овошен и освежителен
  • Без Глутен
  • Без додадени ароми
  • Строго контролирано на штетни состојки
  • Возраст: од 4 месеци

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана