• oд раѓање

HiPP Вода за бебиња 0,3l

Артикал бр.: AL8935
HiPP Вода за бебиња 0,3l
  • 300 мл
  • Негазирана природна минерална вода
  • Со ниска содржина на натриум
  • Може да се користи за разредување на сокови и за подготовка на детска храна (млечни формули, житни и млечни каши, чај)
  • Од раѓање

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана