• oд раѓање

HiPP вода за бебиња

Артикал бр.: AL8089
HiPP вода за бебиња
  • 1,5 л
  • Од HiPP-ов строго контролиран извор
  • Негазирана
  • Со ниска содржина на натриум
  • Возраст: Од раѓање

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Останати производи од оваа категорија:

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана