• 4+ месеци

HiPP Беби морков

Артикал бр.: AL4010-01-U
HiPP Беби морков
  • 125 гр.
  • Идеално за кога ќе се започне со дохрана
  • Богата со бета-каротен
  • Без додадена сол, содржи само природен натриум од состојките
  • Без додаден шеќер – шеќерот природно се содржи во морковите
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои
  • Без глутен

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана