Мени
  • from 4 months (after the 4th month)

HiPP Беби тиква

Артикал бр.: AL4063
  • 125 гр.
  • без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без згуснувачки агенси
  • без глутен

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана