• 4+ месеци

HiPP Мешан зеленчук

Артикал бр.: AL4013-U
HiPP Мешан зеленчук
  • 125 гр.
  • Во текот на првите недели кога ќе се започне со дохрана
  • Со алфа-линоленска киселина, Омега-3 масна киселина која придонесува за развој на мозокот и нервното ткиво
  • Без додадена сол
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои
  • Без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана