Мени
  • 4+ месеци

HiPP Тиква со компири

Артикал бр.: AL4043
HiPP Тиква со компири
  • 125 гр.
  • без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без згуснувачки агенси
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана