Мени
  • from 4 months (after the 4th month)

Компир со спанаќ и павлака

Артикал бр.: AL4060-01
  • 190 гр.
  • без додадена сол
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без згуснувачки агенси
  • без глутен
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана