Есен со HiPP!

Есента ни пристигна и време е за жолти, суви лисја, пријатна топла облека и се пократка дружба со сончевите зраци. Која е омилената игра на Вашето дете оваа есен? Можеби тоа е играта со лисја, собирањето на паднати костенчиња и желади, или пак скокањето во вирчињата од честите дождови? Фотографирајте ги и споделете ги со нас моментите на уживање во нивната безгрижна детска игра. Се што треба да направите е да се зачлените во HiPP BabyClub и да ги прикачите Вашите есенски фотографии. Ги очекуваме Вашите фотографии! 5 фотографии ќе бидат одбрани како победнички на 12.12.2023г.

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 5 фотографии на 12/12/2023.

Може да освоите една од следниве награди:

  • 5 x HiPP пакет производи