Натпреварот завршува на 12/12/2023, 00:00 (CET/CEST).
5 добитниците ќе бидат избрани од HiPP, и објавени на веб страната по овој датум.
 

Пребарување на фотографии

 
 
Tomi
Јан
Тео
Ангела
Martin i Stefi♥️
Cansu
Miha
Matijas i Miha
Вилиам и Срна
Дариа
Matej
Elena
Иан
Софија
Даниел
Тадеј
Тадеј
Павел
Лазар
Dila
Илин
Luka
Luka
Teodor