Играме на отворено!

Септември е топол и сончев месец и е идеален за игри на отворено. Детскиот џагор се слуша насекаде. Децата уживаат додека се лизгаат на лизгалките во парковите и детските игралишта, играат криенка, возат тротинет, играат со топка... Фотографирајте ги и споделете ги со нас моментите на уживање во нивната безгрижна детска игра и испратете ни ги. Зачленете се во HiPP BabyClub и прикачете ги Вашите фотографии.Пет фотографии ќе бидат одбрани како победнички и ќе ги наградиме со HiPP подарок на 04.10.2021

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 5 фотографии на 04/10/2021.

Може да освоите една од следниве награди:

5 x HiPP пакет производи