Креативен фото натпревар – Заштита на околината

Ако сте одговорни мамички и се грижите за чистотата на нашата планета Земја, тогаш сигурно одново и одново ги користите празните HiPP теглички.
Како мини саксии или свеќници, за складирање на копчиња или други ситници во домот, за чување зачини, здрави семиња или домашно слатко... HiPP тегличките навистина имаат безброј намени.
За која намена ви служат вам?
Сега имате шанса да ја покажете вашата креативност и да изработите нешто уникатно со помош на тегличките и останатите многубројни HiPP амбалажи – капачиња, картонски кутии... и патем да освоите награда.
Со цел да го поздрави вашето доблесно однесување и да ве мотивира и во иднина да рециклирате, HiPP ве повикува да се вклучите во креативниот фото предизвик и да освоите еден од вредните подароци.
Зачленете се во HiPP Baby Club, и прикачете ги фотографиите со Вашите креативни дела.
Рециклирај! Креирај! И стани добитник на HiPP подарок

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 3 фотографии на 20/06/2023.

Може да освоите една од следниве награди:

  • 3 x HiPP HiPP пикник торба со пакет производи