Мојата омилена играчка

Плишано мече, кученце или пак зајче – дечињата најчесто си имаат свое верно другарче од кое не се делат и е со нив каде и да одат. Играње, јадење или пак спиење – омилената играчка мора да е секогаш со нив. Дали и Вашето дете има омилена играчка? Фотографирајте ги и споделете ги со нас моментите на игра со нивната омилена играчка. Се што треба да направите е да се зачлените во HiPP BabyClub и да ја прикачите Вашата фотографија. Ги очекуваме Вашите фотографии! HiPP ќе ги награди најдобрите 7 фотографии на 10.12.2021

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 7 фотографии на 10/12/2021.

Може да освоите една од следниве награди:

7 x HiPP подарок пакети: HiPP сложувалка, HiPP Бисквити за деца со вкус на јаболко, 2 HiPPiS кашички