Мојата убава насмевка

Има ли нешто поубаво од насмевката на вашето најмило? И не е потребно многу за да се насмеат малите. Многу често, чудните гримаси или пак смешните звуци се сосема доволни за да предизвикаат насмевка на лицето на најмалите. А насмевките се бесцените за родителите. Споделете ги овие прекрасни моменти со нас и испратете ни ги најслатките насмевки на вашите најмили. Со нетрпение ги очекуваме вашите фотографии и вашето учество во фото натпреварот. Се што треба да направите е да се зачлените во HiPP Baby Club и да ги прикачите Вашите фотографии. Најинтересните 5 фотографии, HiPP ќе ги награди на 31.03.2023

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 5 фотографии на 31/03/2023.

Може да освоите една од следниве награди:

  • 5 x HiPP пакети со Babysanft производи