Моето HiPP лето!

Летото е сеуште во полн ек и повеќето веќе бевме или пак ќе одиме на езеро, море или планина да се одмориме и разладиме. Која е омилената активност на вашето дете? Дали е тоа можеби правење на замок од песок, разладување во базенче или пак со прскалки, капење во вода, или пак прошетка во шума...? Споделете ги со нас моментите на уживање и испратете ни ја вашата омилена фотографија од ова лето.
Зачленете се во HiPP BabyClub и прикачете ги вашите фотографии. Најинтересните 7 фотографии ќе бидат одбрани како победнички и ќе ги наградиме со HiPP пакет производи на 06.09.2022

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 7 фотографии на 05/09/2022.

Може да освоите една од следниве награди:

  • 7 x HiPP торба/ранче со пакет производи