Забава со HiPP Babysanft!

Повеќето дечиња го сакаат капењето и уживаат во пријатно топлата вода. Некои дечиња не уживаат и се плашат. За да го ослободите детето од стравот обидете се бањањето да го направите што позабавно, пр. направете пена, играјте со меурчињата, обојте ја водата, играјте со играчки или пејте детски песнички. Капењето може да биде уште позабавно со HiPP Babysanft производите – HiPP пајчето и HiPP фоката многу брзо ќе се претворат во омилените играчки на вашите деца. Ова се навистина драгоцени моменти за сите родители и за да ги овековечиме најчесто ги фотографиме. Вашите симпатични, но дискретни фотографии со капење или нега по капењето можете да ги прикачите на нашиот HiPP BabyClub за да учествувате во фото натпреварот. Се што треба да направите е да се зачлените во HiPP BabyClub и да ја прикачите Вашата фотографија. Со нетрпение ги очекуваме вашите фотографии!

Жири комисијата на HiPP ќе ги награди најдобрите 5 фотографии на 19/12/2022.

Може да освоите една од следниве награди:

  • 5 x HiPP пакети со Babysanft производи