Доење

Доењето е најдобра исхрана за Вашето бебе! Мајчиното млеко ги содржи сите важни хранливи состојки кои се потребни за здрав развој во првите месеци. Што го прави мајчиното млеко толку скапоцено и на што да се внимава при доење: сите информации од нашиот советник за доење...