• од 6 месеци

HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC® 800 гр.

Артикал бр.: AL2094-01
HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC<sup>®</sup> 800 гр.
  • 800 гр.
  • Последователна формула за доенчиња после 6ти месец
  • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
  • Со Omega3 масни киселини – особено важни за правилен развој на мозокот и нервните клетки
  • Со пробиотик – L.Fermentum, природна млечно-кисела култура, првенствено изолирана од мајчино млеко
  • Со важни диететски влакна (GOS) од лактоза
  • Комбинацијата од пробиотик и GOS го поддржува развојот на позитивната цревна флора
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Останати производи од оваа категорија: