од 1 година

HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® 500 гр.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Детали
  • Јуниор формула од 1 година
  • Со протеински состав соодветен за мали деца
  • Со Omega-3 масни киселини – особено важни за правилен развој на мозокот и нервните клетки
  • Со пробиотик – L.Fermentum, природна млечно-кисела култура, првенствено изолирана од мајчино млеко
  • Со важни диететски влакна (GOS) од лактоза
  • Комбинацијата од пробиотик и GOS го поддржува развојот на позитивната цревна флора
  • Без глутен
  • Лесно сварливо
содржи 500 гр.

Артикал бр.: AL2097-03

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® 500 гр.

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија