• од 1 година

HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® 500 гр.

Артикал бр.: AL2097-02
HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC<sup>®</sup> 500 гр.
  • 500 гр.
  • Јуниор формула од 1 година
  • Со протеински состав соодветен за мали деца
  • Со Omega3 масни киселини – особено важни за правилен развој на мозокот и нервните клетки
  • Со пробиотик – L.Fermentum, природна млечно-кисела култура, првенствено изолирана од мајчино млеко
  • Со важни диететски влакна (GOS) од лактоза
  • Комбинацијата од пробиотик и GOS го поддржува развојот на позитивната цревна флора
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Останати производи од оваа категорија: