HiPP Combiotic®

HiPP разви нова генерација на млечни формули која е создадена според најновите научни откритија во истражувањето на млечни формули. Тие се посебно прилагодени на специфичните нутритивни потреби на вашето бебе во секоја возраст. HiPP Combiotic е развиен според моделот на природата.