• oд раѓање

HiPP Combiotic® почетна формула

HiPP разви нова генерација на млечни формули која е создадена според најновите научни откритија во истражувањето на млечни формули.

 HiPP Combiotic® - развиена според моделот на природата со

-          Пробиотик

-          GOS (од лактоза)

-          LCP ( Омега 3 и 6 )