Мени
 • oд раѓање

HiPP 1 COMBIOTIC® 800 гр.

Артикал бр.: AL2013
HiPP 1 COMBIOTIC<sup>®</sup> 800 гр.
 • 800 гр.
 • Почетна формула за доенчиња во првите 6 месеци од животот
 • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
 • Со LCP-долга верига на полинезаситени масни киселини(Omega3&6 масни киселини) важни за правилен развој на доенчињата во првите месеци од животот
 • Со пробиотик-Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
 • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
 • Заедничкото дејство на пребиотикот и пробиотикот го поттикнува растот и развојот на позитивната цревна флора
 • Без глутен
 • Лесно сварливо
 • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Останати производи од оваа категорија: