Мени
  • from 6 months (after the 6th month)
  • from 1 year on

HiPP Combiotic® последователна формула

HiPP разви нова генерација на млечни формули која е создадена според најновите научни откритија во истражувањето на млечни формули.

HiPP Combiotic® - развиена според моделот на природата со

- Пробиотик

- Пребиотик (GOS)

- LCP ( Омега 3 & 6 )