Мени
 • from 6 months (after the 6th month)

HiPP 2 COMBIOTIC® 300 гр.

Артикал бр.: AL2053-M
 • 300 гр.
 • Последователна формула за доенчиња после 6ти месец
 • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
 • Со Omega3 масни киселини – особено важни за правилен развој на мозокот и нервните клетки
 • Со пробиотик-Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
 • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
 • Заедничкото дејство на пребиотикот и пробиотикот го поттикнува растот и развојот на позитивната цревна флора
 • Без глутен
 • Лесно сварливо
 • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Останати производи од оваа категорија: