Мени
 • од 1 година

HiPP 3 Junior COMBIOTIC®

Артикал бр.: AL2097
HiPP 3 Junior COMBIOTIC<sup>®</sup>
 • 500 гр.
 • Јуниор формула од 1 година
 • Со протеински состав соодветен за мали деца
 • Со Omega3 масни киселини – особено важни за правилен развој на мозокот и нервните клетки
 • Со пробиотик-Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
 • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
 • Заедничкото дејство на пребиотикот и пробиотикот го поттикнува растот и развојот на позитивната цревна флора
 • Без глутен
 • Лесно сварливо
 • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Останати производи од оваа категорија: