• oд раѓање

HiPP HA 1 COMBIOTIC®

Артикал бр.: AL2144
HiPP HA 1 COMBIOTIC<sup>®</sup>
 • 350 гр.
 • Почетна хипоалергена формула за доенчиња во првите 6 месеци од животот
 • Соодветна за доенчиња со зголемен ризик за развој на алергии
 • Со хидролизирани млечни протеини, клинички тестирани
 • Со LCP-долга верига на полинезаситени масни киселини(Omega3&6 масни киселини) важни за правилен развој на доенчињата во првите месеци од животот
 • Со пробиотик-Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
 • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
 • Заедничкото дејство на пребиотикот и пробиотикот го поттикнува растот и развојот на позитивната цревна флора
 • Без глутен
 • Лесно сварливо
 • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки